MOLKOSAN HERAVALMISTE MAITOHAPPOKÄYTETTY HERATIIVISTE 200 ML
Valmistus alppimaidosta
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien lehmien maidosta.
Valmistuksessa maidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas hera pastöroidaan niin hellävaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessivaiheessa, on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan.
Laktoositon, valmis juoma on kaloriton
Ravintosisältö/ Näringsinnehåll 100 ml
Energia/energi 90 kJ/ 20kcal
Rasva/fett <0,5g
josta tyydyttynyttä rasvaa/ varav mättat fett <0.5 g
Hiilihydraatit/ kolhydrat <0,5g
josta sokereita/ varav sockerarter <0,5 g
Proteiini/protein <0.5 g
Suola/salt 0,2 g
Laktoosi 0,0 g
L+-maitohappo / L+-mjölksyra 7,0 g